A különböző erősségű Huawei P10 üvegfólia

Az értékes dolgainkat általában féltjük. Ez csak természetes, hiszen a drágának mondható tárgyakat elég nehéz megjavítani. Ugyanez a helyzet a Huawei P10 telefonnal, amire ha nem vigyázunk, akkor egy óvatlan pillanatban eltörhet a képernyője. Szerencsére, manapság bárhol kapható a Huawei P10 üvegfólia, valós üzletben a közeli utcában vagy online felületen. Felhelyezni is roppant egyszerű, hiszen a sima fóliákkal ellentétben, az üveg nem hagy buborékot, ezért precízen ráhelyezhető a készülékre.

Persze sorolhatnánk a rengeteg előnyét a fóliának, de talán a legfontosabb jellemzője az, hogy meggátolja a képernyő betörését. Képes tompítani az ütődés erejét, ezért történhet meg az, hogy inkább a Huawei P10 üvegfólia törik el és nem a telefon. Minden telefontulajdonos örülne ennek a ténynek, hiszen az üvegfólia még mindig kedvezményesebben beszerezhető, mint az új telefon.

Vannak különböző erősségű termékek, amelyeket a Mohs-féle skálán mérnek. Minden tulajdonsága ellenére, a fóliákat vékonyra tervezik és mégis képesek kellőképpen megvédeni az eszközt. Persze a Huawei P10 üvegfólia azért vékony, hogy az érintőképernyő működését ne hátráltassa. Ezért is tervezik átlátszóra, ami még a dizájnon sem ront, hiszen ugyanolyan elegáns a készülék megjelenése, mint nélküle.

Szerencsére a szennyeződések nehezebben tapadnak meg, ezért az könnyebben is takarítható. A Huawei P10 üvegfólia mellé, érdemes tokot is beszerezni, hogy teljes legyen a védelem. A prémium Mobil webáruházában mindent megtalál, amennyiben a készülékét szeretné biztonságossá tenni. Látogasson el bátran az oldalra, hiszen bármilyen kérdése van, azt nyugodtan felteheti a chaten keresztül!

Print Friendly, PDF & Email