Akril kád hidromasszázzsal felszerelve

Talán ez a fürdőszoba legmeghatározóbb része. Egy kifinomultan kivitelezett akril kád díszévé válhat ennek a helyiségnek. Különösen divatosnak számítanak manapság a sarokban elhelyezhető modellek.

Hogy miért szeretik ezeket annyira az emberek? A válasz egyszerű. Mert remekül néznek ki és rendkívül kényelmesek. Egy fárasztó nap után semmi nem lehet kellemesebb, mint a forró fürdő. Egyszerre pihentet és felfrissít. Főleg azok az akril kádak nyújtanak hatalmas komfortérzetet, amelyekben elérhető a pezsgőfürdő funkció is. Ez már luxuskategória, mégis meglepő, hogy a gepeszcentrum.hu weboldalon ezekből is találhatunk igazán kedvező árú modelleket, az akcióknak köszönhetően.

Különleges formatartó anyagból készülnek, ami rendkívül ellenálló, nem hajlik, nem repedezik, mégis könnyű. Választható a kétszemélyes verzió, amiben kedvünkre pancsolhatunk a párunkkal. Kényelmesen hátradőlhetünk és a széles peremnek köszönhetően, a kezünket is pihentethetjük. Különféle kiegészítőket is választhatunk az akril kádhoz.

Például vannak kifejezetten erre a célra kialakított fejtámlák, amelyek fokozzák a kényelemérzetet fürdés közben. Némelyik modell el van látva vízszint feletti ülőkével is, ami kényelmes lehet zuhanyzás közben, de lábtartóként is használható. Hogyha szeretnénk hidromasszázs szettel felszerelni, akkor érdemes szakember segítségét kérni, mivel elég egy apró hiba és máris nem fog megfelelően működni. Elképesztően látványos a tágas fürdőszobákban. Olyan kényelmet nyújtanak, hogy legszívesebben sohasem szállna ki az ember. A relaxáció egyik legelegánsabb módjának számít az akril kádban való pihentető fürdőzés

Print Friendly, PDF & Email