Előfizetéssel elérhető a magyar zene letöltés

Zeneletöltés legális keretek között

Mindenki imádja a zenét. Nélküle teljesen más lenne a mai társadalmunk, más lenne a történelmünk és valószínűleg a jövőnk is másként alakulna zene nélkül. Az internetnek és az okostelefonoknak hála már mindenhol hallgathatjuk. De ha nincs lefedettség, akkor az internetes zenehallgatás befuccsol. A magyar zene letöltés azonban megoldást jelenthet erre a problémára. Hogyha valamely eszköz tárhelyére lementjük a kedvenc számainkat, akkor azokat bárhol meghallgathatjuk.

Megéri előfizetni a magyar zene letöltésre?

Nem kell aggódnunk a magas költségek miatt, hogyha külföldön nyaralunk. Sokak találták már szembe magukat azzal a kellemetlen dologgal, hogy az internetezés más országokban rendkívül magas összegeket emészthet fel, hacsak nem áll rendelkezésre valahol egy ingyenes WiFi hálózat. Sajnos az ilyen ritka mint a fehér holló és ha sikerül is találni egyet, arra még rá van csatlakozva 20 másik felhasználó, amitől az internet sebessége drasztikusan lecsökken, ezért szinte használhatatlanná válik.

De ha még az utazás előtt gondoskodtunk a kedvenc magyar zene letöltésről, akkor még időben sikerült magunkat bebiztosítanunk. Viszont az a kérdés gyakran felmerül, hogy miként oldható meg legálisan a magyar zene letöltés. Számos alkalmazás található a Google Play-en az Androidosoknak és az Apple felhasználóknak pedig ott van az App Store. Az itt található applikációk többsége támogatja a magyar zene letöltést is. Ellenben ezekhez előfizetés szükséges. A Spotify például telepíthető Androidra és Apple termékekre egyaránt, sőt még Windows felületen is használható.

A prémium tagok, azaz az előfizetők abban az előnyben részesülnek többek között, hogy lehetőségük van külföldi és magyar zene letöltésére. Hogy megéri-e ez a szolgáltatás? Hát persze, hogy meg, hiszen a nap 24 órájában hozzáférhetünk egy kimeríthetetlen zenei adatbázishoz. A Spotify szolgáltatásáért nagyjából 5 Eurót kell kifizetnünk havonta. Nagyjából ennyibe kerül a Google zenei szolgáltatása a Google Music, illetve az Apple felhasználók ugyanezt az iTunes segítségével vehetik igénybe. A magyar zene letöltés ugyanakkor másként is megvalósítható a különféle fájlmegosztóknak, torrent portáloknak köszönhetően. Viszont ezeket mindenki csak saját felelősségre használja, mivel a kalózkodást a törvény bünteti.