Esetenként csak a combplasztika segíthet

Minden hölgy szeretne tökéletes alakot, hosszú, formás lábakat, darázsderekat és formás melleket, azonban ez nem mindenkinek adatik meg. Sőt, nagyon kevesen vannak, akik csak a genetikának köszönhetik csodás idomaikat, ugyanis a legtöbben komoly erőfeszítéseket kell tegyenek az elképzeléseik eléréséhez.

Van, akinek még a sport és az egészséges táplálkozás sem elég ahhoz, hogy feszes legyen a bőre, így a combplasztika az egyetlen megoldás, amivel olyan formákra tehet szert, amire mindig is vágyott. A combplasztika egy műtéti beavatkozás, ezért természetesen van némi kockázata, de a mai modern felszerelésnek és az orvosok, egészségügyi dolgozók felkészültségének köszönhetően, ezt a minimális veszélyt igazán be lehet vállalni, ha úgy érzi valaki, hogy már semmivel sem sikerül eredményre jutnia.

Az eljárás során eltávolítják a megereszkedett bőrt és az esetlegesen felgyűlt zsírréteget, így újra magabiztosan hordhat fürdőruhát, rövidnadrágot és szoknyát is. A combplasztika elvégzése után egy ideig még kompressziós ruhát kell viselni, de ezzel együtt is, már 2 hét után munkába lehet állni és 8 hét múlva a sport is elkezdhető.

A szép végeredmény érdekében ajánlott betartani az orvos utasításait, valamint a továbbiakban is érdemes odafigyelni a táplálkozásra és a mozgásra is, hogy ne legyen szükség újabb korrekcióra. Ugyanis a combplasztika a legtöbb esetben a súlyingadozás okozta megnyúlt bőr miatt szükséges, így ha valaki a beavatkozás után jobban figyel a súlyára, akkor többé nem lesz szüksége ilyesmire. Természetes a kor is hozhatja magával a bőr megereszkedését, de ezt is szépen lehet javítani a combplasztika révén.

Print Friendly, PDF & Email