Fogfehérítés otthon speciális szettel

Az esztétikai fogászat, valamint az azzal kapcsolatos eljárások nagyon gyakran igen drágának számítanak. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy több százezret elköltsenek a fogfehérítési eljárásra. Napjainkban a fogfehérítés otthon is egyszerűen megoldható a Bright White által gyártott termékek segítségével. A fogak rendkívül gyorsan képesek elszíneződni a különböző ételek és italok fogyasztása után.

Természetesen a káros szenvedélyek is szerepet játszanak abban, hogy a fogak megsárgulnak, esetleg szuvasodnak, majd kihullnak. A dohányzás nagymértékben képes károsítani a fognyak szerkezetét, így azok idővel természetes úton kiesnek. A fogfehérítés otthon peroxid-mentes termékek segítségével bármikor kivitelezhető.

A brightwhite.hu weboldalra ellátogatva Ön is láthatja, hogy milyen sokféle kiszerelésben kapható. A gyors fogfehérítés otthon csak akkor lesz hatékony, hogyha utána 48 órán keresztül nem fogyaszt semmilyen színező hatású ételt és italt. Továbbá az is lényeges, hogy a fogak egészsége érdekében, naponta kétszer mosson fogat. A reggeli és esti fogmosás a lepedék és a baktériumok eltávolítása miatt játszik lényeges szerepet.

A fogfehérítés otthon kihagyhatatlan lépés, hogyha szeretne gyönyörű mosolyra szert tenni, de nem szívesen menne el szakemberhez. A rendelőben végzett fogfehérítés gyakran órákat vesz igénybe, ráadásul nem biztos, hogy elegendő egyetlen alkalom. A fogfehérítés otthon teljes mértékben biztonságos, ráadásul nem jár semmilyen fájdalommal. Ezen kívül elmondható, hogy az Európai Uniós szabályoknak 100 %-ban megfelel a fogfehérítő készlet, ráadásul CPNP regisztrációval is rendelkezik.

Print Friendly, PDF & Email