Fűrészpálma nőknek krém formájában

Az androgén tünetek megjelenése nagyon negatívan érinti a hölgyeket, hiszen a férfias jellegű kopaszodás, a vékonyodó hajszálak, az arcon lévő szőrpihék éppen a nőiességükben gyengíti meg őket, illetve az önbizalmukat is igencsak elveszíthetik ezek miatt. Nagy segítséget jelenthet ezen tünetek leküzdésében a fűrészpálma nőknek, valamint a magabiztos, határozott fellépésük visszanyerésében is.

Ugyanakkor vigyázni kell vele, mert a fűrészpálma nőknek nagyobb dózisban komoly mellékhatásokat is okozhat. Túlságosan blokkolhatja az 5 alfa-reduktáz enzim aktivitását, valamint zsírmáj és májfibrózis is kialakulhat. Sőt, az inzulinrezisztenciára is megnövelheti esélyt, holott sokan éppen ezen betegség kezelése miatt választják ezt a hatóanyagot.

Tehát az esetükben még fontosabb, hogy megfelelő mennyiségben legyen alkalmazva. Szerencsére a fűrészpálma nőknek már nemcsak kapszulában kapható, hanem krém formájában is, ami nemcsak jobb hasznosulást tesz lehetővé azáltal, hogy nem kerül az emésztőrendszerbe, hanem a túladagolást is megelőzi.

Például a WiseTree Naturals terméke csupán természetes összetevőket tartalmazó készítmény, amiben a fűrészpálma nőknek éppen ideális mennyiségben van jelen. Egy tubus körülbelül 3 hónapra elég és naponta 5 pumpálásnyit kell felvinni az alkar, az alhas vagy a belső comb bőrére.

Használható egymagában vagy csomagban is, amennyiben az androgén tüneteket túlsúly vagy a ciklussal kapcsolatos rendellenességek is kísérik.  Ugyanakkor figyelni kell a stresszre, hiszen az állandó feszültség hatással van ezekre a problémákra. Persze a mai rohanó világban nehéz elkerülni a stressz-faktorokat, sőt, olykor egyenesen lehetetlen, de szerencsére itt is segítségül hívhatjuk a természet erejét.

A folátot tartalmazó B-komplex támogatja az anyagcserét és az immunrendszert, segíti a koncentrációs képesség, az optimális energiaszint, a stressz-tűrő és a minőségi alvási képesség visszanyerését, illetve megtartását. Ezeket általában elmondják minden B-vitamin termékről, azonban fontos, hogy a B9-vitamin, vagyis a folát természetes formában legyen jelen, különben több kárt okozhat, mint hasznot.

A folátot tartalmazó B-komplex sokkal nagyobb százalékban hasznosul, mint a szintetikus komponensekből álló készítmények, így megelőzi azt is, hogy a folsav felgyűljön a szervezetben. Erre muszáj külön figyelmet fordítani, mert a folsav megnövelheti a gyulladást jelző markerek szintjét a vérben. Ellenben a folátot tartalmazó B-komplex alkalmazásával nem kell tartani ilyen és egyéb mellékhatásoktól sem.

Print Friendly, PDF & Email