Hidrofor tartály 200 l – Önnek melyik a megfelelő?

Ásott kút esetén a legnagyobb áldás, ha minél nagyobb teljesítményű hidrofor tartállyal rendelkezünk. Amennyiben kertes házunk van,és a hidrofor tartály 200 l verziója mellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy akár locsolásra is elegendő tartalékot tudhatunk magunkénak.

Ez fontos szempont lehet, amikor a vízellátó rendszert tervezzük meg, hiszen elvégre a kutat magát is azért ássuk vagy ásatjuk ki, hogy minél hatékonyabban oldhassuk meg a vízellátással kapcsolatos kérdéseket. Ha már egyébként sem a vízszolgálatóra vagyunk utalva, akkor érdemes úgy kialakítani a dolgokat, hogy a lehető legkényelmesebb legyen.

A hidrofor tartály 200 l változata pedig ezt a kényelmes használatot tudja maximalizálni, amennyiben öntözésre is akarjuk használni a kútból kinyert vizet. Természetesen a kert méreteitől, illetve a zöldterület nagyságától is függ, hogy a hidrofor tartály 200 l típusa a megfelelő, vagy esetleg egy kisebb, de ha szakértői segítséget kérünk a tervezéshez és kivitelezéshez is, akkor ezt a profik mindenképpen belekalkulálják.