Kedvezőek lettek a wasabi árak

Amióta mi is szeretjük a sushit, azóta a wasabiról is egyre többet akarunk tudni. A magyarokat elsősorban a wasabi árak érdeklik, na meg az, hogy honnan lehet ezt a különleges fűszert beszerezni. Az egyesek szerint zöld ördögnek titulált növényről már szinte mindenki tudja, hogy rendkívül csípős, kifejezetten mar.

Azonban az első sokk után meglepődve tapasztaljuk, hogy igazán finom és különleges élmény a fogyasztása. Azoknak is ki kell próbálni, akik nem kifejezetten rajonganak a japán konyháért. Persze sokakat a wasabi árak tántorítanak el a próbától, ugyanis ez a fűszer nem tartozik a legolcsóbbak közé, azonban igazi delikátesz és nem kell ipari mennyiségekben hozzáadni az ételekhez.

Egészen kicsi mennyiséggel is megbolondíthatjuk a különböző fogásokat. A Japánból származó növény eredetileg az ország hegyi folyóinak partján nőtt. Az igazi növény általában csak Japánban kapható és roppant drága, a világ más részein fellelhető készítményeket többnyire mustárporral dúsítják. Fertőtlenítő hatása van, a jó emésztést is támogatja, tehát ajánlatos fogyasztani. A wasabi árak Magyarországon igazán megfizethetőek a bulkshop.hu webáruházban, ahol kiváló minőségű termékeket lehet megvásárolni. Hogy mi készüljön belőle?

A wasabi a sushi egyik alapízesítője, de rizses, halas ételekhez, salátaöntetek ízesítéséhez is kiváló, ugyanakkor bármilyen ételnek karakteres ízt kölcsönöz, sőt, kipróbálhatjuk a húsvéti sonkához is. Ha Ön is szeretne jó wasabi árak révén beszerezni egy keveset, akkor rendelje meg a terméket a bulkshop.hu webáruházból! Éttermeknek tanácsos innen vásárolni, mert sokat spórolhatnak.

Print Friendly, PDF & Email