Kerámia tepsi prémium kivitelben

A hagyományos változatok esetében mindig szükség van plusz zsiradék felhasználására. Aki jártas a konyhában, az bizonyára tudja, hogy sütés előtt gyakran margarinnal ki kell kenni a tepsi belsejét, hogy az elkészítendő sütemény ne égjen bele. A kerámia tepsi esetében, ilyesmire egyáltalán semmi szükség.

Az ételek nem fognak odaragadni a belsejéhez és ehhez még egy csepp olajra sincs szükség. Ellenáll a magas hőfoknak és a különféle mechanikai behatásoknak, amelyek a konyhában érhetik.

Ebből következik, hogy rendkívül ellenállónak számít és biztosan nagyon hosszú ideig jó szolgálatot fog tenni. Rengeteg finom étel készíthető el a kerámia tepsi használatával.

A minőségi kivitelezése valamivel növeli az árát, azonban aki egyszer kipróbálta, az többé biztosan nem fog visszatérni a hagyományos típushoz. Mivel a kerámia tepsiben tapadásmentesen készülnek el a fogások, ezért a tisztítása is rendkívül egyszerűnek számít. Szinte elég eltörölni egy vizes szivaccsal meg egy csepp mosogatószerrel és ismét ragyogóan tisztává válik.