LED reflektor ruhaboltba, ékszerüzletbe

Amikor betéved egy üzletbe, akkor nagyon gyakran lehet látni olyan kiállított, speciális termékeket, amelyek külön helyen vannak kivilágítva. Ezek általában olyan különleges ruhák, ékszerek, táskák, cipők, karórák vagy más kiegészítők, amelyek a luxus és mégis népszerű kategóriát testesítik meg. A LED reflektor első osztályú választás, hogyha egy különleges termék megvilágítását szeretnék megoldani az üzletvezetők. A reflektorok segítségével ki lehet alakítani szórt és koncentrált fényt is.

Amennyiben Ön is rendelkezik egy ruhabolttal vagy ékszerüzlettel, akkor célszerű a hónap termékét, esetleg az új árucikkeket külön polcra, állványra helyezni. Ezeket koncentrált fénnyel kell megvilágítani, hogy a vásárlók figyelmét felkeltsék. Sokszor alkalmaznak sejtelmes és lágy fényeket, hogy a hangulatot javítsák, ezáltal is meghozzák a fogyasztók vásárlókedvét. A LED reflektor az inesa.hu webshopban is megtalálható, ahol több termékből is választhat. Amennyiben nemcsak 1 darab reflektorra van szüksége, akkor célszerű egyedi árajánlatot igényelnie a szakemberektől. Sok esetben előfordul, hogy több száz darab izzót vagy LED fényforrást vásárol valaki, amelyekre kedvezményt is lehet igényelni.

Az inesa.hu online üzletben természetesen a LED reflektor modellek mellett, más termékeket is választhat. Idetartozik a LED fénycső is például, ami aluljárókba és tantermekbe is tökéletes megoldás. Biztosan Ön is járt már váróteremben, vagy metró aluljáróban, ahol a mennyezetről lelógtak a fénycsövek. Ezeket azért választják ilyen helyekre, mert nagy és tiszta fényt biztosítanak, így kevesebb is elég belőlük. Egy hagyományos fénycsőnek sok hátránya van, amelyek közé tartozik, hogy karbantartást igényel. Sokszor kiég bennük a fénycső, amit rendszeresen cserélni szükséges.

A LED fénycső élettartama sokkal hosszabb, mint a hagyományos változatoké. Sokkal tovább bírja a fénycső, így nem kell állandóan cserélgetni és még karbantartást sem igényel. A régi modelleknél szükség volt valamilyen terelőre, ami visszaverte a fényt, hogy ne tükröződjön a különböző felületekről. A LED reflektor vagy a LED fénycső is tökéletes megoldásnak számít a különféle épületekben. Reflektort és fénycsövet még a gyárakban is szívesen alkalmaznak, mivel nagy fényt biztosítanak és megkönnyítik a munkavégzést. Az ékszerüzletekbe inkább olyan lámpákat szoktak beszerelni, amelyek az egész területet egyformán világítják be. Válasszon Ön is az Inesa online üzletéből A+- energiatakarékos LED fénycsövet vagy bármilyen más fényforrást!

Print Friendly, PDF & Email