LG Smart TV távirányító többféle változatban

Biztosan vannak még néhányan azok közül, akik emlékeznek azokra az időre, amikor még nem voltak távirányítók. Kínkeservesen fel kellett kelni a kedvenc fotelből, hogyha szerettünk volna átkapcsolni a másik csatornára. Utána kezdtek elterjedni a távirányítós televíziók. Ezeken a távirányítókon alig volt pár gomb, könnyen lehetett kezelni a tévé főbb funkcióit, majd idővel egyre átláthatatlanabbak lettek.

Ember legyen a talpán, aki elsőre elboldogul egy olyan eszközzel, mint az LG Smart TV távirányító. Elsőre biztosan elég szokatlan lesz ezzel kezelni a tévén található alkalmazásokat, viszont ameddig nem találunk egy jobb megoldást, kénytelenek leszünk ezt használni. Viszont az egyszerű vezeték nélküli billentyűzet és egér könnyedén meg fogja oldani a problémát.

Azonban ez nem mindig áll rendelkezésre és sokan használják az LG Smart TV távirányítót. Természetesen ezzel sem lehetetlen elérni a tévé minden funkcióját, csupán kicsit körülményesebb az apró gombokat nyomkodni, az amúgy sem túl nagy eszközön és más az, amikor két kézzel gépelhetünk a billentyűzeten. Azonban az LG mérnökei megpróbálták a lehető legjobban kialakítani az LG Smart TV távirányítót.

Ez meg is látszik a tervezésen, mert az egyszerűbb feladatok ezen is könnyen elvégezhetőek. Természetesen nem a napi több órás használatra lett tervezve, azonban amikor szükség van rá, gyorsan kapcsolgathatjuk vele a tévén a különféle alkalmazásokat és egyéb menüket. Az LG Smart TV távirányítót könnyedén kicserélhetjük meghibásodás esetén, a taviranyi.to weboldal kínálatának köszönhetően. Az LG Smart TV távirányító utángyártott változata nem kerül sokba.

Print Friendly, PDF & Email