Miben rejlik a Monyo sör titka?

Manapság, mintha a magyarok közül egyre többen próbálnának kicsit eltérni a megszokottól, mármint a sörivást tekintve, nemet mondva a kicsit uncsi Heineken, Staropramen vagy éppen Calrsberg nedűknek és inkább esélyt adva a kézműves finomságoknak. Ez az új hozzáállás valamilyen szinten a Monyo sör érdeme.

Ennek az italnak és magának a cégnek a megálmodói mindig is arra törekedtek, hogy egy sajátos ízt biztosítsanak az italnak úgy, hogy közben a kis főzde sörei állandó szinten garantálják a magas nívót, ahogy azt az emberek már biztosan megszokták a nagyüzemi fajtáknál. A Monyo sör már a legelején nagy sikernek örvendett, köszönhetően a kézműves jellegnek, a páratlan íznek és bizony a designnak is. Ez utóbbi később aztán változásokon ment át. Tavaly például a Monyo sör új logóval és palackgrafikával jelentkezett.

Egységes és összetéveszthetetlen arculattal újultak meg a budapesti sörélet eme híres szereplőjének a termékei. A Monyo sör igazi büszkesége lett a komlóval átlőtt halott nyúl, a kicsit más oldalról megközelített Indiana Jones vagy éppen a Quimby zenekar beolvasztása. A cél a vizuális és hangulatban is egységes arculat volt, ami maximálisan sikerült is. Amellett, hogy a szakemberek megújították a logót, egy varázslatos világot és hangulatot varázsoltak a címkékre.

Ennek köszönhetően a vállalat söruniverzuma valóban egyedülálló lett, ami még inkább arra sarkallja a sörök szerelmeseit, hogy esélyt adjanak ennek a nedűnek, amelyik minden téren sajátos próbál maradni. Erre a kézműves italok esetében igenis nagy szükség van. Akinek még nem volt lehetősége ezeket kipróbálni, mindenképpen jól teszi, ha a Monyo termékeivel kezdi az ismerkedést. A Monyo sör kiváló ízével, dizájnjával igenis mindenkit levesz a lábáról.

Print Friendly, PDF & Email