PS4 játékok a láthatáron

A közeljövőben megjelenő PS4 játékok teljesen lázba hoznak minden PlayStation 4 tulajdonost. Ennek egyik fő oka, hogy hamarosan megjelenik a lezárt Uncharted széria testvérsorozata. Ez kicsit furcsán hangzik, tudom, de Nathan Drake kalandjait lezárta a Naughty Dog, viszont a mellékszereplők egy részét átmenekítette egy új kezdeményezésbe. Ez a PlayStation 4 játék lesz az Uncharted: The Lost Legacy. Viszont közel sem ért véget a PS4 játékok felhozatala, hiszen olyan címek várnak megjelenésre 2017 hátralévő részében, mint a Shadow of War, vagy a Destiny 2. része.

Persze mint minden évben, lesz idén is a focirajongók nagy örömére új FIFA, mégpedig a FIFA18. És ne feledkezzünk meg a Read dead redemption-ről sem, melyet szintén nem kevesen várnak már tűkön ülve. A PS4 játékok között az autós sportok megszállottjai a legújabb Gran Turismo részt várják, arról nem is beszélve, hogy a PlayStation VR tulajdonosok külön VR kiegészítést is kapnak a játékhoz.

A PS4 PRO pedig ismét megcsillanthatja azt a plusz erőt, amit magában rejt, hiszen az új játékok 4K-ra skálázva, HDR-ben emelt grafikai beállításokkal olyan látványt fognak nyújtani, amitől egyelőre csak ájuldozunk miközben a megjelenő trailereket nézzük. Amíg a skorpió elő nem mászik a Microsoft sötét bugyraiból, a PS4 PRO tulajok boldogan tudhatják magukénak a piac legerősebb konzolját, amit a jövőben megjelenő PS4 játékok már alapból támogatni fognak.

Persze senkinek nem kell félnie, a régi PS4 és PS4 slim tulajoknak is fut majd minden játék, hiszen a Sony biztosította, hogy az erősebb konzoljuk megjelenítésével nem fognak csorbát szenvedni a régiek. Minden PlayStation 4 játék futni fog az összes Sony konzolon, mely nevében a 4-es szám szerepel. Aggodalomra tehát semmi ok, mindenki várja csak a szívéhez közelálló PS4 játékot, mert ahogy telnek a napok, egyre közelebb kerülünk a megjelenési dátumokhoz. Dőljünk hátra és reménykedjünk, hogy be fogják váltani a hozzájuk fűzött reményeket a kívánságlistáinkon szereplő PS4 játékok.

Print Friendly, PDF & Email