A Dyson hajformázó a letisztult hajviselet megteremtője

Dyson hajformázó

Legyen Ön is büszke a tincseire! A Dyson hajformázó valóra váltja az álmát, hogy a frizurája a hajszálak károsodása nélkül rendeződjön tartós hullámokba. A készülék az intelligens hőmérséklet szabályozás jóvoltából, másodpercenként 40-szer ellenőrzi a kiáramló levegő hőmérsékletét. Így Ön teljes mértékben biztos lehet abban, hogy a hajszálak védve vannak a károsító hőhatással szemben. A Dyson hajformázó göndörít, egyenesít, hullámosít és szárít.

A Coanda-hatás aerodinamikai jelenségét használja ki forradalmi módon, mégpedig úgy, hogy egy körkörös légörvényt alakít ki a hengerek körül, ami finoman vonzza, felcsavarja és göndöríti a tincseket. A simítókefék ezt a hatást alkalmazva, a kefe felületére vonzzák a hajszálakat, majd a levegő ezek mentén áramlik tovább, hogy végül a mesterfodrászok által alkalmazott beszárítási technikákhoz hasonló eredmény születhessen meg.

A Dyson hajformázó egyedülálló innovációt tartalmaz, ami lehetővé teszi a haj nedvesen történő formázását is. Így a végső fazon a szárítás közben alakulhat ki, nincs szükség semmilyen utómunkára.