A halpasszírozó többfunkciós eszköz

halpasszírozó

A kertünkben, saját kezűleg termesztett vegyszermentes zöldségek nagyon ízletesek és egészségesek, kiváltképp a paradicsom mindenki nagy kedvence. Ezekből készül a finom paradicsomlé, ami a halászlé egyik alapanyaga. A rozsdamentes acélból előállított halpasszírozó révén kipréselhető könnyedén a zöldség leve. Ahhoz, hogy stabilan tudjuk használni, ráhelyezzük egy nagyobb edényre.

A kívánt méretű tárcsát az aljára tesszük, majd a két végét rákapcsoljuk. A zöldséget rendre adagoljuk és a kar tekerésével elkezdődhet a préselés. A gyakorlott háziasszonyok előszeretettel használják a halpasszírozót. Befőzések idején nagyon megkönnyíti a munkájukat. Leginkább a paradicsomlé készítésénél nélkülözhetetlen.

Rendkívül praktikus és hatékony, ezért minden háztartásban jó, ha jelen van. Egyszer kell megvenni és évtizedekig használható. A halpasszírozó anyagának köszönhető, hogy nem rozsdásodik. Akinek van, az jól tudja, hogy nemcsak a karácsonyi halászlé elkészítésénél veszi igénybe, hanem gyakorlatilag egész évben segítséget nyújt.