A kerékpárszállító vonóhorogra egyszerűen felszerelhető

kerékpárszállító vonóhorogra

Hosszabb távú családi utazás előtt érdemes előre eltervezni a dolgokat, hogyan lehetne a leghatékonyabban bepakolni mindent az autóba. Amúgy is rengeteg helyet foglalnak el maguk a ruhákkal teli bőröndök, de szükségesek lehetnek gyógyszerek és egyéb mindennapos tárgyak. Hatalmas segítség a kerékpárszállító vonóhorogra, hiszen így nem kell még azokat is bezsúfolni az autóba.

Rendkívül kézenfekvő, hogy nem kell a tetőcsomagtartóval bajlódni. Néhány kerékpárszállító vonóhorogra szerelhető verziójához még szerszám sem kell a felszereléséhez. Kifejezetten biztonságos szállítási mód, a többi utas akár menet közben ellenőrizheti, hogy minden rendben van-e hátul.

A széles termékválasztéknak köszönhetően, lehet már 2, sőt, 5 férőhelyes változatban is kapni. A kerékpárszállító vonóhorogra szerelése után már csak rögzíteni kell a bicikliket rá. A keréktámasztékok és a sínek lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen kerékpárt el lehessen helyezni rajta biztonságosan. A rögzítő pofák tökéletesen tartják a járgányokat.