A lemez felni nem megy ki a divatból

lemez felni

Nagyon sokan választják manapság ezt a változatot. A lemez felni élettartama hosszú, az anyagösszetételéből adódóan. Egyes szituációkban és évszakokban kifejezetten előnyös a használata. Alapanyagának az előállítása jóval kevesebbe kerül a drágább típusokkal szemben, ezért természetesen maga a termék olcsóbb. Remekül ellenáll az időjárás negatívumainak és az ütéseknek. Szükség esetén a keréktárcsa könnyen és olcsón kiegyenesíthető. A súlya nagy, ebből kifolyólag kiváló tapadást biztosít a havas utakon.

Rengeteg méretben lehet beszerezni a hagyományos szaküzletekből. A küllemét illetően, a lemez felni egészen egyedivé varázsolható a műanyag dísztárcsának hála. Egyszerűen és gyorsan rápattintható a keréktárcsa belső peremére. Érdemes kábelkötegelővel rögzíteni a dísztárcsákat, nehogy egy kátyúba hajtást követően elhagyja azokat. Ideális választás, ha nem szeretne könnyíteni az autó súlyán, vagyis inkább a strapabíróságra törekszik. A lemez felni hazánkban még mindig közkedvelt termék, amint Európa szerte is.

A Honda Civic felni rövid bemutatása

Valószínűleg a legtöbb ember tisztában van azzal, hogy minél kisebb egy kerék, annál jobb lesz a rugózás. A Honda Civic felni merev és tartós. Esetleges deformálódás vagy karcolás esetén viszonylag olcsón javítható. A kifejezetten erre a célra szakosodott műhelyben a dolgozók értik a dolgukat, ami azt jelenti, hogy rövid időn belül a termék a régi fényében fog csillogni és gurulni az utakon. Az alkatrész központi gyűrűje műanyagból készül, a gyártó ezzel is törekszik a tehermentesítésre.

Erre a kiegészítőre szükség van ahhoz, hogy a felszerelt kerék megfelelően passzoljon a kerékágyhoz. A Honda Civic felni ezen tartozékát, ha nem helyezi be a helyére, akkor menet közben a kormány rázkódni fog. Ezen kívül, a hiányából kifolyólag, az autó tömegét nem a futómű, hanem a felfogató csavaroknak kell hordozni, ami vészhelyzethez vezethet, mivel a csavarokat nem erre a célra tervezték. Ha az adatokat tudja és konkrét elképzelése is van a küllemről, akkor a Honda Civic felni beszerzése egyáltalán nem lesz bonyolult feladat.