A T14 trapézlemez felhasználási módja széles

T14 trapézlemez

A klasszikus megoldások helyett, az építészetben számos innovatív fejlesztésű kellék áll az érdeklődők rendelkezésére, ezek gyakran költséghatékonyabb és tartósabb megoldást eredményeznek. Az egyik ilyen, méltán népszerű elem, a sokféleképpen felhasználható T14 trapézlemez, ami igen jól jön a tetőfedés mellett, mennyezetek, homlokzatok kialakításához, de ereszként is kiválóan funkcionál, mivel gondozásmentes.

A bordamagassága alacsony, leginkább a lambériára hasonlít. Tetőfedésre is alkalmas, legyen szó ipari csarnokokról, kereskedelmi létesítményekről vagy melléképületekről, sufnikról. A T14 trapézlemez elérhető a RAL skála szerinti színekben, de famintás változatban is.

Használható bel- és kültéren egyaránt, mert minden helyszínen megállja a helyét. A bltrapez.hu webáruházban antikondenzációs filcréteggel is igényelhető, ez megakadályozza a páralecsapódást és az ebből esetleg adódó gondokat, mint amilyen a korrózió. A Blachotrapez T14 trapézlemez elérhető horganyzott és alucink bevonattal is.