A Total motorolaj 10W40 viszkozitású fajtája kiváló választás

motorolaj 10W40

A gépjárművek motorja védelmének érdekében ajánlott minőségi kenőanyagokat alkalmaznod és ezeket meghatározott időközönként cserélned. A csúcsminőséget képviselő Total motorolaj 10W40 változatával szavatoltan nem fogsz mellényúlni, ez a készítmény meggátolja az alkatrészek idő előtti kopását. A prémiumkategóriás termék mögött komoly fejlesztő munka áll, bátran válaszd ezt a fajtát!

A motorolaj 10W40 faját kimondottan a korszerű személygépkocsikhoz és kis haszongépjárművekhez ajánlják a gyártók és a forgalmazók, legyen szó benzin- vagy dízelüzemű motorokról.

Ez egy szintetikus bázisú készítmény, amely nem fog cserbenhagyni akkor sem, ha olyan érzékeny alkatrészekről van szó, mint a részecskeszűrő, továbbá hozzájárul a motor belső súrlódásának a csökkentéséhez és a felesleges szén-dioxid, illetve más káros anyagok kibocsájtásának az elkerüléséhez is. Ez utóbbi aspektus azt jelenti, hogy ennek a terméknek az alkalmazásával növelheted a környezeti hatékonyságot is. A Total motorolaj 10W40 viszkozitású kivitelezése mindenképp megtérül, használd bátran!