A zabpehelyliszt mint kenyér helyettesítő

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy zabpehely, sokan a reggelinkre gondolunk, hiszen általában tejjel fogyasztva nagyon jó löketet ad nekünk ez az étel. Azonban a zabpehelyliszt jótékony hatását már kevesebben ismerik, pedig kiváló a sütemények vagy a kenyér készítéséhez is.

A gabonafélék közül jelentősen kiemelkedik a zabpehely, hiszen nagyon gazdag fehérjeforrás, valamint vérnyomáscsökkentő és keringésjavító hatást ér el. Mivel a zabpehely antioxidánsokban gazdag, érthető módon a belőle készült zabpehelyliszt is ugyanilyen jó tulajdonságokkal rendelkezik. Sokan kenyérhelyettesítőként használják fel. Ennek a receptje nagyon egyszerű, és meg is ismerheti a webáruházunkban.

A hozzávalók olcsók, tehát nem fogja Önt anyagilag megterhelni sem a megvásárlásuk, sem az elkészítésük. A zabpehely sokak számára helyettesíti a prézlit is, amikor panírozásról beszélünk, hiszen az aranysárgára sült, ropogós panír egyedi ízeket varázsol minden ételnek. Ha szeretne rendelni egy adag finom zabpehelylisztet, akkor itt az alkalom, hogy egyszerűen és gyorsan megtehesse.