A Zingo társasjáték a gyorsaságra alapszik

Zingo társasjáték

Szülőként érdemes odafigyelni, hogy a gyermek miként és mivel tölti a szabadidejét. Fontos olyan játékot beszerezni, amivel fejleszteni lehet a személyiségét. A szórakoztató és fejlesztő Zingo társasjáték erre kiváló. Már a 4 éves is társítani tudja a kártyalapokat a táblán található képpel. Ez egy felismerési gyakorlat, ahol pontosan és gyorsan kell reagálni.

Itt szükség van megfigyelő képességére és gyorsaságára. Ahhoz, hogy hamar reagáljon figyelnie kell. Ez a játék fejleszti a koncentrációt. Többen is játszhatják, 4 éves kortól 9 évesig. Aki már játszott vele, az a kedvencének tartja. Nem hiába többszörösen díjnyertes darab.

Az olyan családoknál, ahol egyforma korosztályú gyermekek vannak, nagyon előnyös, hiszen együtt tudnak játszani. Már a dobozban rejlő képkártyák is kimondottan szépek. A Zingo társasjátékot sok szülő szívesen választja, mert pozitív hatással van a csemeték szellemi és lelki fejlődésükre, de mellette felhőtlen, boldog pillanatokban van része a család minden tagjának.