Autó állapotfelmérés személyes jelenlét nélkül

autó állapotfelmérés

Az autóhasználat a mindennapok szerves részét képezi, ezért fontos, hogy lehessen számítani rá, bármilyen körülmények között. Az új járművek vásárlása ma már kevésbé van divatba, hiszen sokkal több használt típus cserél gazdát. A jövőben pedig ez a trend csak fokozódni látszik. A rossz befektetések megelőzése érdekében, az autó állapotfelmérés az a bizonyos szolgáltatás, amire megéri költeni.

Alapos átvizsgálásra kerül az adott négykerekű és kiderülnek az esetleges hibák, amelyek a legközelebbi szervizelés során plusz költségeket jelentetnének. Ilyen formában az autó állapotfelmérés sokat tud spórolni a vásárlónak. Mivel a költsége gyakran alig éri el a vételár 1 %-át és több kocsi átvizsgálása esetén kedvezményre is szert lehet tenni, egyértelmű, hogy a megspórolása nem olyan opció, amivel megéri számolni.

Az autó állapotfelmérés új keretek közé helyezi a vételi pozíciót. Szinte bármilyen megadott helyszínen elvégezhető. Még személyes jelenlétre sincs szükség, ugyanis utalással elvégezhető a fizetés, a jegyzőkönyv pedig e-mail-ben érkezik.