Az utcai napelemes kandeláber ár hamar megtérül

utcai napelemes kandeláber ár

Az energia drágulása miatt érdemes elgondolkodni az efféle rendszer kiépítésén. Az utcai napelemes kandeláber ár kiváló befektetésnek nevezhető, hiszen 2-3 éven belül biztosan megtérül. Az esztétika szempontjából is előnyös, hiszem nincs szükség az oszlopok közötti kábelekre. A telepítésével egy olyan energiaellátója lesz, ami után nincs számla. Az elhelyezése egyáltalán nem bonyolult feladat.

Az élettartamát tekintve 40-50 évet bír, vagyis rendkívül tartós. A súlya könnyű, emellett az éghajlati viszonyoknak remekül ellenáll és nem korrodál. Az utcai napelemes kandeláber ár a mérettől is függ. Beszerezhető 3 és 11 m variációban egyaránt. Megbízható húzó és hajlítható szilárdsággal rendelkezik. Számos helyen felhasználható, például parkokban, sportlétesítményekben, parkolókban, sétányokon, autópályákon és még lehetne sorolni.

Az lámpatest az esti órákban automatikusan bekapcsol. Az energiatakarékos és környezettudatos közvilágítás egyik legjobb eszköze. Az utcai napelemes kandeláber ár teljes mértékben megfizethető. A berendezések terén hatalmas a választék, ezért nem mindig könnyű a döntéshozatal. A napelem típusok családjába tartozik a kristályos változat is. Ez az egyik legrégebbi és legelterjedtebb alternatíva. Nagyon jó teljesítményt nyújt. Az élettartama körülbelül 30 év. Létezik mono- és polikristályos variáció. Ezek a gyártási módban különböznek egymástól, ebből kifolyólag vannak sajátos tulajdonságaik.

A mono, vagyis az egykristályos berendezés szilícium tömbből tevődik össze. A napelem típusok polikristályos változata több szilícium tömbben helyezkedik el. A kivitelezéskor néhány négyzet alakú tömbbe öntik, amelyeket ónszalaggal forrasztanak össze. Jellegzetességük a kékes-lilás szín és a négyzet formájú panelek. Felhős időben is jól teljesítenek, mivel a szórt fényt remekül tudják hasznosítani. A napelem típusok közé sorolható továbbá a vékony amorf, a hibrid, a polimer, a szigetüzemű és a hálózatra csatlakoztatható berendezés is, így kedvére válogathat. Mindegyik variációnak megvan a saját maga előnye.