Bohókás foglalkozás a szlájm készítés

szlájm készítés

A gyerekek nagyon szeretik használni fantáziájukat. Néha olyan dolgokat csinálnak, hogy mi, felnőttek, csak ámulunk-bámulunk. Egyik kedvencük a szlájm készítés, ami flitterekkel, élénk színekkel teszi izgalmassá a játékot. A móka és kacagás biztosított, ha a gyerek egy ilyen készlettel rendelkezik.

Számtalan módja van a szlájm készítés folyamatának, ezek egytől egyig megismerhetőek az interneten. De egy gazdag fantáziával megáldott gyermeknek talán nincs is erre szüksége, legföljebb csak ötleteket kaphat. Tulajdonképpen ehhez az igazán szórakoztató játékhoz kizárólag egy borax nélküli szlájmkészítő szettre van csak szüksége, mint amilyen az okosjatek.hu webáruházban is kapható.

Nem kerül sokba a készlet, bármelyik szülő, keresztszülő meg tudja vásárolni a gyermeknek név-, születésnapra vagy bármilyen alkalomra kitűnő ötlet. Ez a készlet tartalmaz egy átlátszó, két fehér enyvet, aktiváló oldatot, neonszínezéket, egy tasak csillámot, flittert, 25 darab gülüszemet, mérőpoharat, ragacspálcát, keverőtálat, kanalat és az elmaradhatatlan használati utasítást.

Ezekkel a hozzávalókkal és kellékekkel tökéletes lesz a szlájm készítés. Igazán kellemes órákat tölthet el ezzel a kicsi akár a barátaival együtt is. Amúgy a szlájm készítés hatéves kortól ajánlott, és kislányok, kisfiúk egyaránt remekül fognak szórakozni ezzel.

Ezért tanácsos beszereznie a webáruházból, mert biztos nagy örömöt fog okozni vele. Ha több gyereknek vásárol, vagy egynek többféle játékot, és a rendelése eléri a 25 000 Forintot, a házhoz szállítás teljesen díjmentes, tehát valamennyi pénzt még meg is takaríthat. Az online vásárlás pedig a legkényelmesebb az összes lehetőség közül.