Fiús játékok a szobától az udvarig

fiús játékok

A gyermekek tulajdonképpen bármivel eljátszanak, azonban minden lurkónak megvan a kedvence. A jól megválasztott fiús játékok lekötik a figyelmüket, sőt, akár fejlesztik is azt. A fiúkról tudni kell, hogy imádják a mozgalmas, akcióval teli elfoglaltságokat. Nem véletlenül szeretnek a szabadban játszani, hiszen kint lehet futkározni, bringázni, labdázni.

Az ősz és a tél sok hideg, esős napot hoz magával, de a kültéri mókázásokat nem kell tavaszig halogatni, hiszen egy jó minőségű labda, szuper pattanó kupak vagy ugrálókötél máris kellemesebbé teszi a zordabb napokat. A fiús játékok természetesen nemcsak a kinti változatokra értendőek, hiszen rengeteg olyan fajta kapható, amivel tartalmasan el lehet ütni a hosszú téli estéket is. Ilyenek a különböző ügyességi játékok, amikkel a szobában is kitűnően ki lehet kapcsolódni. Ezek nemcsak szórakoztatóak, de fejlesztik a kézügyességet, finommotorikát, egyensúlyt, valamint a szem- és kézkoordinációt. Természetesen nemcsak a testet, hanem az elmét is pallérozni kell. Ehhez pedig hatalmas eszköztár áll a rendelkezésünkre. A fiús játékok között nagyon sok autós, robotos, állatos típus megtalálható, amiket lehet építeni, festeni, színezni vagy éppen összerakni.

A szerszámokat is nagyon sok lurkó imádja. Nem kell elcsenni az apa csavarhúzóját vagy harapófogóját, hiszen az ifjú szerelőknek is vannak már megfelelő eszközök. Ezeket az okosjatek.hu webáruházban kell keresni. A fiús játékok között rengeteg társasjáték, valamint oktató és tudományos változat is megtalálható. Ezekkel a gyermek játszva tanulhat meg új dolgokat, miközben remekül szórakozik.