Gyerekeknek való Moyra körömlakk

Moyra körömlakk

Bizonyára Ön is hallott már a Moyra termékekről, melyek a kiváló minőség mellett rendkívül tartós hatást biztosítanak. Most itt az új Moyra körömlakk már gyerekek számára is.

Remek hírrel szolgálunk főként kisgyermekes anyukák számára, akik gyakran tapasztalhatják, hogy kislányuk már idő előtt felnőtt szeretne lenni, és erre legegyszerűbb módként a körömfestést választja. Most már egyetlen szülőnek sem kell ettől tartania, sőt, bátran segédkezhet az akcióban, hiszen az új Moyra Kids gyerekbarát körömlakkok erre kiváló játéknak bizonyulnak.

Ezek a szagtalan és vízbázisú körömlakkok ugyanis úgy lettek megtervezve, hogy mentesek minden mérgező, illetve minden más veszélyes anyagtól. Egyáltalán nem gyúlékonyak, valamint könnyen eltávolíthatóak meleg vízzel és szappannal.

Több színben is kapható, 6 milliliteres kiszerelésben árusítjuk, bármikor megrendelhető a honlapunkon. További termékleírásért tekintse meg honlapunkat, a Moyra körömlakk hatása ugyanis garantált. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!