Horgászoknak való falmatrica

falmatrica

Régen a szüleink, nagyszüleink házában a falra voltak akasztva keretben a családot ábrázoló fényképek, így mindennap láthatták az ott lakók a gyermekeiket, unokáikat. Modern világunkban ez szintén lehetséges, például egy Emlékeink fája falmatrica alkalmazása által.

Ez tulajdonképpen egy faformára kiragasztható matrica, aminek ágaira ráhelyezhetjük a kedvenc fényképeinket. Ezáltal mindennap gyönyörködhetünk a legszebb emlékeinkben. Persze, egyéb típusú falmatrica is vásárolható az erre szakosodott üzletekből, mindenki az ízlésének, hobbijának megfelelőt választhatja. Horgászoknak optimális ajándék például a Horogra akadva elnevezésű darab, aminek megvételére lehetőségünk van a katicamatrica.hu webshopban.

A 21. században már nem az élelemszerzés a horgászat legfőbb célja, inkább rekreáció a természetben. Erre pedig a legtöbb embernek szüksége van, nem csupán a városokban. Ez a remek falmatrica egy horogra akadt hatalmas halat ábrázol. Nagyon jópofa ajándék, aminek a horgász garantáltan örülni fog.