Indul a celeb vagyok, ments ki innen újabb évada

celebvagyok

A kikapcsolódás az a folyamat, amire mindenkinek szüksége van, főleg egy olyan stresszel teli világban, mint a mostani. A lehetőségek száma elég széles skálát vonultat fel, de sokan még mindig a jól megszokott metódus mentén a televíziózást választják. Heverni a kényelmes fotelben, valami finom ropogtatnivalóval és itallal, miközben szórakoztató műsor látható a képernyőn, ideális program.

A celebvagyok weboldalán megtaláljuk, hogy melyik az az igazán izgalmas és mégis vicces adás, amit kár lenne kihagyni. Akik rendszeresen hallgatják a Rádió1 reggeli ébresztőműsorát, Balázsékat, már biztosan tudják, miről van szó. A „Celeb vagyok, ments ki innen!” legújabb évada indul.

Már csak az a kérdés marad, hogy kik lesznek a főszereplők? A celebvagyok felületen erre is választ találnak a kíváncsiskodók. A helyszín sem titkos, mert ez alkalommal Kolumbiára esik a fókusz. A különféle személyiségeket megterhelő egyedi kihívásokat a dzsungel sajátos környezete fogja nehezíteni. A rendszeres esőzések és az egzotikus növény- és állatvilág mind olyan próbákat jelent majd, ami a műsor színvonalát emeli. A celebvagyok jóvoltából a részletes névsor elérhető az idei évadra való tekintettel.

A műsorvezetők sajátos személyiségükkel garantáltan növelik a színvonalat. Vadon János és Sebestyén Balázs október 17-én indítja el a kihívások sorozatát, amelyekkel gyötörni fogják a résztvevők testét és lelkét egyaránt. A celebvagyok révén közelebbről is megismerhetőek a főszereplők, akikkel együtt lehet majd átélni a nehézségeket és drukkolni nekik a győzelemért.