Ipari fagyasztó orvosi laboratóriumoknak

Az éttermek, kantinok, kórházak konyhái komoly felszereltséggel kell rendelkezzenek, hogy megfeleljenek az európai standardoknak. A nagykonyhákban jelen kell legyen a rozsdamentes bútorzat, a mosogatógép, az ipari fagyasztó és persze egyéb kisgépek is, mint a burgonyakoptató, húsdaráló, mixer, stb.

Az ipari fagyasztó azért elengedhetetlen eleme egy konyhának, mivel az ételek frissességét feltétlenül biztosítani kell, ugyanis bizonyított tény az, hogy akár betegségeket is okozhatnak azon ételek fogyasztása, amelyek nem voltak megfelelően hűtve/fagyasztva. Egy konyhatechnikai cég bő választékkal szolgálhat az ipari hűtéstechnikai gépek körében.

Mindenképpen tudni kell, hogy cukrászati, sokkoló és orvosi fagyasztók is találhatóak a palettán. Szintén ipari fagyasztó az orvosi felhasználásra készült laboratóriumba szánt berendezés is. Ennek egyik jellegzetes és hasznos tulajdonsága, hogy rendelkezik riasztó berendezéssel, ami jelez áramkimaradás, szenzorhiba, nyitott ajtó, magas vagy alacsony hőmérséklet esetében.