Jól szellőzik a munkavédelmi szandál

Munkaruhák minőségi kivitelben

A biztonság mellett, a kényelem is fontos munka közben. A forró nyári napokon nem valami kényelmes a munkás bakancs, mert túl meleg és befülled az ember lába. Bár ezeket általában úgy tervezik, hogy jól szellőzzenek, mégis van egy sokkal jobb megoldás az ilyen időben. A munkavédelmi szandál kifejezetten a meleg helyzetekre lett kifejlesztve. A védelem ebben az esetben sem marad el, viszont a láb nem fog megizzadni a viselete során.

Ebben az esetben sem kell lemondani a megerősített talp-, orr- illetve sarokrészről. Pontosan idomul a lábfej vonalához, ezért nem válik kényelmetlenné az állandó guggolás és ide-oda mászkálás során, hiszen gyakran kerülhetünk szembe olyan feladattal, amikor létrázás szükséges.

A létra fokán való álldogálás rendesen kikészíti a lábat, hogyha a lábbeli nem rendelkezik fémbetéttel. A munkavédelmi szandál tervezésénél azonban erre is gondoltak. A Talan, Diadora és a Dike is kiváló termékeket készít ebben a kategóriában, amelyek méltán népszerűnek számítanak a szakemberek körében. Hogyha nincs szükség nehéz és strapabíró csizmára, akkor egy munkavédelmi szandállal is tökéletesen elkerülhetőek a balesetek.

Biztosítja a lábfej megfelelő szellőzését, amivel megelőzhető a bőrgomba kialakulása. A grandis.hu webáruházból nagytételben is lehet rendelni, hogyha valaki cégvezetőként az alkalmazottainak szeretné biztosítani a megfelelő munkavédelmi ruházatot. A munkavédelmi szandált nemcsak férfiak hordhatják, hiszen kisebb méretben is szerepel a webshop kínálatában. Az akciókat érdemes figyelemmel követni, hogyha kedvező áron szeretnénk beszerezni egy szellős, ám strapabíró munkavédelmi szandált.