Kevesebbe kerül a paróka Budapesten, mint a fodrász

paróka Budapest

A póthaj viselése pénzt takarít meg. Mielőtt vitába szállna ezzel az állítással, hallgasson meg minket! Tudjuk, hogy a legtöbben azt gondolják, a póthajak drágák. Hogyan lehetséges akkor a viselésükkel pénzt spórolni? Igazuk is van, mert a paróka Budapest üzleteiben sokszor valóban drága lehet. De tudja, mi még drágább? A fodrászszalonok.

A rövidebb frizurákat 4-8 hetente, a közepeseket vagy hosszabbakat 8-12 hetente kell vágni. Ha ezt hozzáadjuk ahhoz, amibe a haj simítása, göndörítése vagy színezése kerül, akkor a frizura fenntartása évente több százezerbe kerülhet. Ne felejtsük el, hogy sampont, kondicionálót és hajformázó termékeket kell vásárolni, amivel otthon is formázni lehet a hajat azokon a napokon, amikor nem megyünk szalonba.

Ezzel szemben, a paróka Budapesten és máshol is csak 6-12 havonta kerül cserére, a minőségétől és attól függően, hogy mennyire jól gondoskodunk róla. Mivel a legtöbb paróka Budapesten előre formázva érkezik, a stílus megtartásához csak némi samponra és kondicionálóra, valamint egy állványra van szükség.