Klasszikus változat a fatüzelésű kandalló

fatüzelésű kandalló

Néhány évtizeddel ezelőtt nem voltak ritkák a lakásokban a cserépkályhák és spórok. Ezek száma az elmúlt időszakban jelentősen megcsappant, de néhol még felfedezhetőek. A vegyes tüzelés rendszerében magas hatásfokot nyújtottak, de mint a legtöbb régi technológiának, úgy ennek is lejárt az ideje. A fatüzelésű kandalló valódi reneszánszát éli, a modern technikai megoldások fejlettsége mellett.

A középkori kivitelekkel ellentétben, már nincs nyílt égéstér, ami a füst visszaszivárgását, a lángok kicsapását és a parázs kiszóródását eredményezné, ezzel veszélyeztetve a lakók életét. A fatüzelésű kandalló ugyanis zárható ajtórendszerein keresztül, nagy égésterében, a speciális légbevezetés útján, magas szintű biztonságot kínál. Különféle burkolatokkal egészíthető ki, valamint vízteres típusai még a központi fűtés ellátására is alkalmassá teszik.

A fatüzelésű kandalló tehát megújulva áll a vásárlók rendelkezésére. A kandallos.hu weboldalon sokféle változat található, amelyek mind kiszolgáljak a sajátos igényeket. Aknázzuk ki az egyedi potenciáljukat!