Körömdíszítés a legmodernebb anyagokkal

Körömdíszítés felsőfokon

Manapság már egyre több lehetőség áll a műkörmösök rendelkezésére ahhoz, hogy igazán mesteri mintákat alkothassanak. A körömdíszítés nem csupán a manikűr elkészítésének a befejező fázisa, hanem sokszor a legfontosabb is. Természetesen ki-ki maga dönti el, hogy a körmei mennyire legyenek díszesek, lehet mindegyiket egy bizonyos technikával ékesíteni, de sokan csak párra kérnek valamilyen csecsebecsét.

Teljesen mindegy, hogy valaki egy bonyolultabb, kézzel festést kér vagy mindössze pár strasszt, mert mindig fontos a minőségi anyagok és kellékek alkalmazása. A körömdíszítés kizárólag a profi elemekkel lesz igazán varázslatos és tartós. Nemcsak a végeredmény szempontjából lényeges a jó minőségű körömdíszítők használata, hanem a manikűrös szempontjából is. A körmös ugyanis olyan termékekkel kell dolgozzon, amelyeket minél egyszerűbben és gyorsabban lehet használni.

A gellakk.com webáruházban kapható termékekkel a körömdíszítés öröm lesz, a végeredmény pedig pazar. A rengeteg kiváló zselé és eszköz mellett, a díszítőknek is előkelő helyet szentelnek, ezért itt a legújabb divatnak megfelelő körmökhöz is lehet találni kellékeket kiváló áron. A körömdíszítés terén megunhatatlannak számítanak a strasszok, kövek, szegecsek és csillámok.

Ezeket könnyű felvinni, ugyanakkor nagyon jól mutatnak. A drámai hatás elérése érdekében, választhatunk az úgynevezett „törött tükörhöz” szükséges anyagot, de az ügyesebbek a „macskaszem” vagy a „fagyos hatást” előidéző anyagokat is kipróbálhatják. A körömdíszítés során még újdonságnak számít, de mindenképpen érdemes kipróbálni a trendi, füst hatású, neon színű pigment porokat is.