Különleges pezsgők az előkelő ünnepléshez

különleges pezsgők

Esküvő, kinevezés, családi összejövetel vagy baráti találkozó? Ünnepi eseményekhez különleges pezsgők dukálnak, amelyek semmiképp sem hiányozhatnak az asztalról.

Az első speciális borszármazékot a Szent Benedek-rendi apátság pincevezetője, Pierre Perignon készítette az 1600-as években, így nem meglepő, hogy a ma fellelhető különleges pezsgők egyike az ő neve alatt fut. A pezsgők atyjáról elnevezett Dom Perignon az egyik legnépszerűbb márka az ital szerelmesei körében. A legismertebb és legelőkelőbb italok közé tartozik.

A sorban az Armand de Brignac márka követi, felejthetetlen illat- és ízélményt garantálva. A legmagasabb igények kielégítésére készült ital nem okoz csalódást, erről árulkodik az is, hogy 2010-ben a világ legkiválóbb pezsgője címmel illették.

Elképzelhetetlen a különleges pezsgők dobogója a Mumm márka nélkül. Kiválóságáról árulkodik, hogy a Forma-1 futamok győztesei is ezzel a nedűvel locsolják le magukat és ünnepelnek. Az üde, varázslatosan gyöngyöző ital az ínyencek kedvence.