A legmegbízhatóbb LED technológia

Manapság egyre fontosabb szerep jut a mesterségesen létrehozott fény energiatakarékos felhasználásának. A LED fénycső tökéletesen alkalmazható irodákban, különböző közösségi helyiségekben, várókban, valamint egyéb középületekben is. Sokkal takarékosabb az átlagos izzószálas fénycsöveknél, valamint nagyobb terhelhetőség és hosszabb élettartam jellemzi. Emellett egy LED fénycső esetében, a tévhitekkel ellentétben nem kell horribilis kiadásokra számítani, de mindenféleképpen egy hosszú távú befektetésről van szó.

A LED fénycső élettartamát soha nem az határozza meg, hogy hányszor kapcsolódott be és ki, kiviteltől függően akár 30000 órán keresztül is problémamentesen működik, továbbá, mindezeken felül az emberi szemre gyakorolt hatása is pozitívumként hozható fel. Ugyanis, mivel egyenletesen szórja a fényt, mindenféle vibrálás nélkül, egyáltalán nem fárasztja a szemet. Az összes árucikk megvásárolható az inesa.hu internetes oldalról, ahol részletes leírás is olvasható a LED fénycsőről és a sok egyéb hasonló technológián alapuló termékről. A honlapon az is pontosan fel van tüntetve, hogy mi a módja a LED fénycső szakszerű telepítésének.

Maga a bekötési művelet sok esetben csakis szakember hozzájárulásával végezhető el, amelynek befejeztével meg kell állapítani és igazoltatni az érintésvédelmi és biztonsági besorolást. Az internes áruház által forgalmazott összes fényforrás esetében hasonló az eljárás. A webshop kínálata igen széleskörű, itt mindent megtalálhat, aki megbízható LED fényforrással szeretne beújítani. Ezekből már egyik sem olyan, mint a régebbi időkben, amikor egyáltalán nem volt meglepő, ha egy be- vagy kikapcsolás alkalmával kiégett az adott fényforrás, amit ilyenkor egy durranó hang kísért. Ilyen dolog a LED világában nem fordulhat elő, hiszen itt az üzemidő sokkal hosszabb, mint a hagyományos, halogén izzók esetében. Itt már egyértelműen a takarékosság kerül előtérbe, mégpedig anélkül, hogy kevesebb lenne a fénymennyiség.

Nincsenek zavaró fényviszonyok, nincs vibrálás és ezenkívül a kellemes színhőmérséklet is azt szolgálja, hogy ne károsodjon a szem. Egy újonnan megvásárolt LED fényforrás akár 10-15 évig is kitarthat, tehát egy többszörösen megtérülő, több szempontból is értékes befektetésről van szó. A weblapon található elérhetőségen keresztül kérhető bővebb információ akármelyik árusított termékről és a megrendelés is ilyen úton bonyolítható le. Minőséget tekintve egyik fényforrás esetében sem lehet mellényúlni, több árucikkre is több éves garancia vonatkozik, amely erősen alátámasztja a megbízhatóságot.