A minőségi klíma szerelés szakszerűen történik

A precíz beltéri munkát az értékek biztonságba helyezésével kell kezdeni, ami fóliázással történik. Így lehet megfelelően kivitelezni a minőségi klíma szerelés körülményeit. Ezután már nem fog keletkezni semmilyen kár a helyiségben lévő berendezésekben. Az elektromos hálózat kerül ezután ellenőrzésre, mert megtörténhet, hogy szükséges változtatni rajta. De az is előfordulhat, hogy javításra szorul, esetleg villanyszerelő szakember segítségét kell igénybe venni.

A minőségi klíma szerelés időtartama csupán 4 és 6 óra közé tehető, persze lehetnek olyan tényezők is, amelyek meghosszabbíthatják ezt az időt, de megeshet, hogy a helyzet egyszerűsége miatt rövidülni fog. A munka menete során, a hangosabb feladatok elvégzése kerül előtérbe, hogy minél kevesebb zajjal járjon, az Ön és a lakóközösség nyugalma érdekében. Kizárólag speciális szerszámokkal történik a minőségi klíma szerelés, ezért a beltéri egységnél szükséges fal átfúrás rövid időn belül kivitelezhető.

A felszerelés előtt még egyszer pontos egyeztetés történik a megrendelővel, annak érdekében, hogy maga a klíma kültéri és beltéri egysége, a dekorcsatorna, a falhorony nyomvonala, az elektromos áramellátás helye és a kondenzvíz elvezető is a megfelelő helyre kerüljön. Nem csupán a rendszer kifogástalan működése fontos a minőségi klíma szerelés után, hanem az esztétikai állapota is. Ezért, az is cégünk feladatkörébe tartozik, hogy a munka végén eltüntetjük a keletkezett törmeléket, így Önnek már nem lesz vele gondja.

Amikor minden készen áll, akkor következik a rendszer teljesítmény-, illetve vákuumtesztje. Hogyha ezeken túl is megfelelően szerepel, utána be lehet indítani a légkondicionálót. A klímát a gyártó által előírtak szerint kell karbantartani, hogy megőrizze a minőségi klíma szerelés után is a hosszú élettartamát. Továbbá, a karbantartás gyakorisága a rendszer használatától is függ. Ha sokat van működésben, akkor érdemes gyakrabban elvégezni a karbantartást, amit a porszűrők eltávolítása után portalanítás követ. A minőségi klíma szerelés során, biztosra veheti, hogy a beszerelt rendszer zavartalanul fog működni.