Néhány tanács, ha webáruház bérlésére készül

Mielőtt megbízást ad webáruházának készítésére vagy eldönti melyik webáruház bérlési formát választja, tervezze meg webáruházának színvilágát, tervezze vagy terveztesse meg logóját, de mindenekelőtt válassza ki a legmegfelelőbb domain nevét.

Mielőtt dönt, mindenképpen ellenőrizze nem foglalt-e. Még mielőtt kiválasztja a céget, ahol webáruházat bérel vagy készíttet egy jól hangzó címet és szlogent is kell találnia, amivel egyértelműen tudják majd azonosítani honlapját leendő vásárlói. Nem árt jó előre elkészíteni a majdan feltöltendő termékek fotóit, mégpedig kiváló minőségben és megfelelő, nagyobb méretben, egy-egy termékről akár többet is.

A Termékleírásokat is elő kell készíteni, a vásárlók számára. Fontos, hogy minél részletesebben, vonzóbban fogalmazzák meg a termékek tulajdonságait. Még mielőtt webáruházat bérelünk, feltétlenül meg kell tervezni egy logikus áttekinthető termék kategória listát: fő és alkategóriákkal. Érdemes egy ütős cégünket bemutató szöveget is megfogalmazni jó előre. Nem árt eldönteni, hogyan fogjuk eljuttatni vásárlóinkhoz a megrendelt termékeiket.

Lesz-e személyes átvétel, ki lesz a szállító és mennyi lesz a szállítási költség. Ezután már csak egy dolga van megbízni azt a céget, amelyik az Ön számára a legkedvezőbb webáruház készítési árat és a legkedvezőbb feltételeket kínálja.