Nem minden a költöztetés árak összege

költöztetés árak

Minden esetben nagy kiadást jelent a költözés, rövid időn belül nagyon sok mindenre kell költeniük az érintetteknek. Ráadásul a költöztetés árak sem alacsonyak, ezért rengetegen próbálnak ezen spórolni és elfogadják a legjobban hangzó ajánlatot, bár nem biztos, hogy ez a legjobb döntés. Ugyanis sok olyan cég van a piacon, akik nagyon jó ajánlatot adnak az ügyfeleknek, de időközben plusz díjakat számolnak fel.

Viszont a Simon Speed nevű vállalkozásnál nincs ilyesmi, a cégnél a költöztetés árak fix díjban vannak meghatározva, nem előre megbecsült idő és munka alapján egy összegben kell kifizetni. Ezzel a céggel nem jár rosszul egyetlen megrendelő sem, kizárólag annyi időt kell kifizetnie a költözőnek, amennyit valóban a költöztetésére fordítottak a fuvarozók, utólagos költségek nélkül.

Rendkívül könnyen fel tudjuk venni a kapcsolatot ezzel a vállalkozással, hiszen a koltozes-butorszallitas-budapest.hu weboldalon megtalálhatóak az elérhetőségek. A weblapon átnézhetjük a budapesti és vidéki költöztetés árak listáját is, aminek köszönhetően, szinte pontosan kiszámolhatjuk a költségeket. Az árak ÁFA nélkül értendőek. Aki ÁFÁ-s számlát szeretne, annak előre jeleznie kell ezt.

Megrendelés esetén 1 óra kiszállási és legalább 2 óra rakodási díjat ki kell fizetni. Ha igazán megbízható céget keresünk a költözéshez, akkor a legjobb döntés a Simon Speed. A munkatársakra nyugodtan rábízhatjuk a bútorokat, értékeket, mert azok garantáltan teljes épségben fognak megérkezni az új címre. Ez a szempont szinte fontosabb, mint a költöztetés árak, mert mire megyünk egy olcsóbb céggel, ha az értékeink tönkremennek az úton?