Nem okoznak csalódást a Honeywell Magyarország termékek

Honeywell Magyarország

A padlófűtéshez vagy radiátorhoz tartozó wifis termosztát már nem csupán a modern otthonokban létezik. Annak ellenére, hogy a költségei magasabbak, mint a mechanikus hőszabályzók ára, a vezeték nélküli eszközök népszerűsége gyorsan növekszik.

Ha valaki vezeték nélküli szobatermosztátot vásárol a Honeywell Magyarország területén lévő partnereitől, akkor egy olyan modern készüléket kap, ami nemcsak az optimális beltéri klíma fenntartását teszi lehetővé, hanem az energiaforrások gazdaságosabb felhasználását is. A Honeywell Magyarország távérzékelővel ellátott digitális termosztátja két egységből áll. Az egyik az aktuális hőmérsékletet mutatja, a másik pedig a fűtés bekapcsolásához szükséges jelet fogadja.

A wifis modellek távolról is vezérelhetőek, így azoknak érdemes megrendelni, akik okosotthon rendszert terveznek. A vezeték nélküli készülékek másik előnye, hogy a beállított hőmérsékletet egy bizonyos pontossági fokon belül tartják. Érdekli, hogy mennyibe kerül nálunk a termosztát? A Honeywell Magyarország lakóinak minden információt elérhetővé tett a weboldalon.