Olasz minőségű légcsatornázható fan-coil

Szeretné kényelmesen szabályozni otthonának a hőmérsékletét? Egy hagyományos radiátor és egy klíma berendezés használatával ellentétben, az olasz gyártmányú légcsatornázható fan-coil berendezés jobb beruházásnak minősül. Ha már megfizetjük a terméket, akkor azt szeretnénk, ha az minél több kényelmet nyújtana.

A 2 vagy 4 csöves, 1.5-10.7 kW hűtő, illetve 1.8-23 kW fűtőteljesítményű légcsatornázható fan-coil modell garantáltan kielégíti minden igényét! A berendezés különlegessége abban áll, hogy a megrendelő egyéni igényei alapján, különféle elemekből és olyan és olyan beállításban állítja össze, illetve szállítja le a szerkezetet, hogy a megrendelő igényeire szabott legyen.

Kiválóan teljesít hűtési, illetve fűtési feladatokat egyaránt. Ez a hőcserélőben található víz hőmérsékletének szabályozásával történik. A berendezés légoldali terheltsége 75 Pa-ra tehető. Fali termosztát, valamint infra távvezérlő segítségével is szabályozhatja a hőmérsékletet. Ha szelepekre vagy egyéb kiegészítőkre lenne szüksége, ezek mind a rendelkezésére állnak. A légcsatornázható fan-coil megrendelhető a www.f2komplex.hu webáruházból.