Pizzaforma a gyors vacsorához

pizzaforma

A pizza olyan tradicionális finomság, amit igazán hamar el lehet készíteni, így a család asztalára szinte pár perc alatt vacsora varázsolható. Praktikus kellék a pizzaforma, amiben gyorsan elkészíthető. Érdemes ebből olyat választani, amelyik könnyen tisztítható. Remek döntés a szénacél alapanyagból készült pizzaforma, ami hosszú évtizedeken keresztül megállja a helyét a konyhában.

Ezt egy kevés zsiradékkal kell kiégetni magas hőmérsékleten, mert így minden pozitív tulajdonsága hosszútávon kieszközölhető. Kemencében és sütőben egyaránt használható, azonban a tisztításánál kerülni kell a vizet és a mosószert, a legjobb egy konyhai papírtörlővel kitörölni a formát.

Ha igazán hosszú élettartamú, praktikus pizzaforma beszerzése érdekében ült le a gép elé, akkor keresse fel az edenyshop.hu webes szaküzletet, mert ennek kínálatában biztos megtalálja azt, amit keres! Méret, alapanyag, szín, gyártó alapján dönthet a tökéletes modell mellett. Akár ajándékba is megfelel egy remek színvonalú pizzaforma.