Pontos tájékoztatást nyújt a Clearblue terhességi teszt

clearblue terhességi teszt

A világhírű márka különböző életszakaszokban lévő nőknek kínál termékeket. A kínálatában a Clearblue terhességi teszt mellett, az ovulációs tesztek is szerepelnek. Egy nő havonta csak néhány napon eshet teherbe. Ha gyermeket szeretne, hasznos lehet, ha ismeri a termékeny napjait. Az ovulációs tesztek a vizeletben mérik a legfontosabb termékenységi hormonokat, majd megmutatják a ciklus legtermékenyebb napjait. Ez növelheti a természetes megtermékenyülés esélyét. A tesztekkel a gyártó célja, hogy a termékeny napok meghatározását sokkal megbízhatóbbá tegye.

A terhesség vizsgálatára a Clearblue terhességi teszt áll rendelkezésre. Amikor valaki áldott állapotba kerül, a szervezete hCG hormont termel. A hormon koncentrációja megnő, különösen a terhesség korai szakaszában A Clearblue terhességi tesztek már kismennyiségben is képesek kimutatni ezt a hormont a vizeletben, ily módon megerősíteni vagy kizárni a terhességet. A teszteléshez az egyértelmű eredményt adó digitális terhességi tesztek, valamint a korai felismerésre szolgáló mérőeszközök is rendelkezésre állnak, amelyek már a menstruáció elmaradása előtt 6 nappal használhatóak. A választékban a hetet meghatározó Clearblue terhességi teszt is szerepel, amin az eredmény 3 percen belül digitálisan megjelenik.

Aqua Maris az ártalmatlan, de bosszantó orrfolyásra

Az orrfolyás köhögéssel és torokfájással együtt, a megfázás részeként fordul elő, de allergia is kiválthatja. Az Aqua Maris orrspray enyhülést hoz, ha a náthás orr megnehezíti a mindennapokat és megzavarja az éjszakai alvást. A hideg évszakban számtalan megfázást okozó vírus kering, ami megtelepedhet az orrnyálkahártyában és gyulladásos reakciót válthat ki. A helyiség száraz levegője és a legyengült immunrendszer serkenti a kórokozók szaporodását. Az első jelek, mint például a gyakori tüsszögés, már néhány órával a fertőzés után észrevehető.

A gyógyszertárunkban kapható Aqua Maris orrspray elősegíti az orrnyálkahártya dugulását, ezáltal a könnyebb légzést. Az izotóniás sóoldat ellensúlyozza az érzékeny nyálkahártya kiszáradását, a tápláló hatóanyagok pedig csillapítják a meglévő irritációt. Mindenki panaszkodik időnként az orrnyálkahártya fokozott váladékozására. Mivel ez nagyon kellemetlen lehet, számos módszer létezik ennek enyhítésére és leküzdésére. Az orrspray különböző változatokban kapható. A kényelmes adagolási forma útközben is ideális, mivel a kis tartályok könnyen tárolhatóak a kézitáskában. Az Aqua Maris orrspray nemcsak küzd az orrfolyásért felelős vírusok ellen, hanem meggátolja a gyulladást is.