Tikkurila eltér mindentől, ami sablonos

A skandináv vidékek szülöttei jól tudják, a zord időjárás bizony képes komoly mennyiségű borsot törni az ember orra alá, ha hiányoznak a minőségi eszközök és kellékek a tárházunkból, főleg ha kültéri munkálatokról van szó. A roppant praktikus és népszerű alapozó festék, a Tikkurila Finnországból indult el térhódító útjára, manapság pedig már nehéz olyan jól menő hazai barkácsboltot találni, ahol a polcokról hiányozna a szóban forgó termék.

Ha valaki, akkor a finnek igazán jól tudják, sőt, a saját bőrükön is tapasztalták már rengetegszer, hogy a hideg idő, a fagy rendkívüli ereje nagyban roncsolja a háztartáson kívül eső felületeket, legyen szó akár fáról, akár betonról.

A Tikkurila ereje pont a strapabíróságában és az időállásságában rejlik, ami sok gondot levesz a keményebb telekkel küzdők válláról. A speciális gyantát tartalmazó Tikkurila remekül tapad szinte bármilyen felülethez, gyorsan szárad, sőt, könnyen tisztítható réteget képez. Mielőtt hozzálátna az alapozó felhordásához, mindenképpen érdemes megvizsgálni közelebbről a munkafelületet, hiszen, ha az javítást igényel, még a Tikkurila használata előtt el kell végeznie.

A Tikkurila mellett sok érv szól, amit a környezetbarát mivolta is erősít, hiszen az alapozó igényes kialakításának hála, rendkívül színvonalas és természetesen az egészségre sincs káros hatással. Azok a személyek, akik szívesen eltérnének a sablonostól, a szemet gyönyörködtető Tikkurila csillámos falfény vagy az innovatív mágneses kivitelezés áll a rendelkezésükre.