Tonik, a kiváló koktélalapanyag

tonik

A ginkedvelők tudják, hogy ezt egy szénsavas üdítőitallal érdemes fogyasztani, mert annak jellegzetesen keserű íze adja meg a koktél igazi aromáját. Ez nem más, mint a tonik, amit azonban nemcsak ginnel keverve ihatunk. De lássuk a történetét! Eredetileg a malária ellenszereként volt használatos, de ma már lényegesen kevesebb kinint tartalmaz, és az íze miatt kedveljük.

Gyomorbántalmak ellen szintén kiváló ital a tonik, úgyhogy több szempontból is célszerű beszerezni belőle néhány üveggel, hogy folyton legyen otthon. 0,2 literes kiszerelésben vehetjük meg az idrinks.hu webáruházból, igazán kedvező áron.

Nagyon sokféle tonik lelhető fel a webshop termékpalettáján, így mindenki felfedezheti az igényeinek és ízlésének legjobban megfelelő típust a kínálatban. Nemcsak otthoni fogyasztásra szokták vásárolni, mert például a profi mixerek is nagyra tartják. A tonik természetes alapanyagokból készül, színezék nélkül, az minőségi összetevői kitűnő arányban vannak benne. Ennek köszönhető, hogy elsőrangú koktélalapanyag.