Városi alkalmazásra született: részletesen a nagytestű elektromos robogóról

nagytestű elektromos robogó

Nagy teherbírás, gazdaságos megoldás, mindent felülíró kényelem. E pozitív jelzők a városi felhasználásra termett nagytestű elektromos robogó sajátjai. A modern elektromos járművek a nagyobb teljesítményükben különböznek a szintén elektromos elven operáló segédmotoroktól, illetve abban is, miszerint két személy is kényelmesen elfér rajtuk.

Ezek a járművek rendszámmal is rendelkeznek és az A1 jogosítvány meglétének fejében vezethetőek. A minden szempontból gazdaságos nagytestű elektromos robogó alapvetően 100 km-h végsebességre képes, 5-10 kW teljesítménnyel rendelkezik és nagyjából 150 km hatótávval operál az akkumulátor.

Ezen attribútumok tökéletes városi gépjárművé teszik az e-robogókat, amelyek pazar lehetőséget kínálnak a benzines társaik lecserélésére. Üzemeltetésük rendkívül baráti, e tulajdonságuknak köszönhetően pedig a beszerzési költségüket is megtérül. A nagytestű elektromos robogók nemcsak magáncélra alkalmasak, de professzionális szinten is (például a futárok esetében) beváltják a reményeinket.