A Caterpillar telefon szinte mindent kibír

Vannak emberek, akiknek egyszerűen nincs szerencséjük az elektromos berendezésekkel. Bárhogyan is vigyáznak ezekre, valahogy mindig sikerül eltörni vagy valami más módon menthetetlenné tenni. Számukra igazi megváltást jelent a Caterpillar telefon, ami gyakorlatilag tönkretehetetlen.

Ezeket elsősorban fizikai munkát végző személyeknek fejlesztették ki, illetve azoknak, akik olyan körülmények között dolgoznak, amelyek nem kedveznek egy átlagos mobilnak. Ugyanakkor annak, aki már többször is kénytelen volt új készüléket venni, mert az előzőeket így vagy úgy, de végérvényesen elrontotta, a Caterpillar telefon megvásárlása szintén jó megoldást jelenthet, függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik.

Ezt nyomógombos, illetve érintőképernyős változatban is meg lehet rendelni, így a strapabíró jelleg érdekében nem kell semmilyen kompromisszumot kötni. A Caterpillar telefon ugyanúgy használható, mint bármelyik okos berendezés, csak közben nem kell attól tartani, hogy rövidesen ezt is le kell majd cserélni, hiszen sem az esés, sem az ütés, víz vagy por nem tesz kárt benne.