A Dulux konyhabútorfesték használatáról bővebben

Dulux konyhabútorfesték
Sokak álma egy új, modern konyhabútor, azonban a mostani árakat látva egyesek gyorsan lemondanak erről. Pedig a FestékArénától beszerezhető Dulux konyhabútorfesték igenis csodákra képes, és általa már nemcsak vágyálom az új konyhabútor egyetlen délután alatt. A Simply Refresh festék segíthet, hogy az ember egyedül is képes legyen úgymond új ruhába öltöztetni a lakás egyik legtöbbet látogatott helyiségét.
De mire is képes a Dulux konyhabútorfesték? 2 in 1 alapozóról és fedőfestékről van szó, aminek köszönhetően biztosan nincs szükség egy külön alapozóra. Nagy előnye továbbá, hogy ellenáll a zsírfoltoknak, tökéletesen sima bevonatot képez és az enyhe tisztítószerek sem fognak ki rajta. Mire használható a termék?

A Dulux konyhabútorfesték közvetlenül felvihető festett vagy festetlen, akár lakkozott fafelületekre, laminált bútorlapokra, MDF panelekre és kemény PVC-re. A használat előtt persze érdemes az adott felületet zsírtalanítani, lakkozott felület esetén pedig nem szabad megfeledkezni a csiszolásról. A festett felület megfelelő előkészítése hihetetlenül fontos a Dulux konyhabútorfesték remek tulajdonságainak kiaknázása érdekében.