A Facebook törlése könnyebb mint gondolná

Facebook törlése

Az emberek világszerte arra használják a Facebookot, hogy kapcsolatba lépjenek a barátaikkal és családtagjaikkal, valamint értelmetlen vitákat bonyolítsanak le idegenekkel a mulatságos macskavideókról, ami néha a Facebook törlése felé taszítja az embereket. Míg egyesek úgy érzik, hogy a közösségi média az élet elengedhetetlen része, mások nyugtalanítónak találják az adatbotrányokat és az adatvédelmi problémákat.

Ilyenkor kerül szóba a Facebook törlése. Azoknak, akik ideiglenesen vagy véglegesen szeretnének szünetet tartani, a fiók megszüntetése vagy deaktiválása jöhet szóba. Kattintson a fiók törlése lehetőségre, írja be jelszavát és a profilja végleg eltűnik. Mielőtt azonban megtenné, fontolja meg a tárolt információk másolatának letöltését, beleértve a fényképeket, videókat és egyebeket!

Indítsa el a Facebook alkalmazást. Koppintson a háromsoros ikonra, majd a Beállítások és adatvédelem elemre. Válassza ki a Beállítások opciót, majd keresse meg Fióktulajdon és –felügyelet sort. Ezután kiválasztja a Deaktiválás és törlés opciót, a Facebook törlése pedig készen is van.