A gyümölcstorta forma mindig jól jön

gyümölcstorta forma

A háziasszonyok nemcsak főzni, hanem sütni is szeretnek. Számtalan finomság készíthető el a gyümölcstorta forma által. A méretét, a súlyát és a magasságát illetően változó. Egyaránt használható elektromos és gázsütőben. A súlya nagyon könnyű. Ha új termék került a birtokába, akkor néhány dologra figyelmet kell fordítani! Az első alkalmazás előtt célszerű meleg mosogatószeres vízzel leöblíteni, majd pedig szárazra törölni.

Az olyan szereket és eszközöket mindenképp kerülni kell, amelyek kárt tehetnek a szerkezetében. A megkarcolódott felületbe a tészta beleragadhat, így a végeredmény nem lesz tökéletes. A gyümölcstorta forma esetében szilikon, műanyag vagy fából készült eszközöket használjon. A fémből készült tárgyakat mindenképpen kerülje el!

Az alakját illetően kerek és bordázott peremű, így a benne készült sütemények nagyon mutatósak. Az előnyei közé sorolható még az is, hogy mosogatógépben tisztítható. A gyümölcstorta forma minden konyhában jól jöhet. Ha megfelelően alkalmazza, akkor a választott darab hosszútávon megállja a helyét.