A költöztetés elterjedt szolgáltatás

költöztetés

Költözni nem könnyű. Alapos tervezést igényel, hogy minden bútorunk, ruhánk, személyes holmink maradéktalanul és épségben az új otthonunkba kerüljön. A költöztetés egy jól bevált szolgáltatás, ha megóvnánk az idegeinket és időt, illetve energiát spórolnánk. Mielőtt megbíznánk valamelyik költöztetéssel bíró céget, végezzünk kutatómunkát!

Járjunk utána, hogy megbízhatóak-e a munkatársak, olvassunk véleményeket! Számos olyan rémtörténetről hallottunk már, hogy a felelőtlen szakemberek kárt okoztak a bútorokban, eltörtek dolgokat, mert nem szakszerűen végezték a szállítást. Ugye nem akarunk így járni?

Ha megtaláltuk a tökéletes brigádot, már csak el kell döntenünk, hogy a költöztetés minden terén kérünk segítséget vagy csupán az A-ból B-be szállítást és lepakolást igényeljük. A legtöbb helyen már a dobozoláshoz, előzetes munkálatokhoz is nyújtanak segítséget, ha szükségünk van rá. Az alapszolgáltatás természetesen magába foglalja a megfelelő járművet sofőrrel, a fel- és lerakodást, egy vagy több kolléga személyében.